Oraone hosting:

  • snelle oplevering van uw omgeving
  • flexibele contract-looptijden
  • beheer door ervaren Oracle-specialisten
  • vrijblijvende proefperiode van één maand

 

EBS Hosting

Het installeren en beheren van een Oracle E-Business Suite-omgeving vereist veel voorbereiding en specialistische kennis. Met "E-Business Suite Hosting" biedt Oraone zijn klanten de mogelijkheid om snel over een EBS-omgeving te beschikken. Alle voorbereidingen zijn immers al door ons gedaan, zodat wij uw nieuwe EBS-omgeving vaak al binnen enkele dagen kunnen opleveren!

EBS-Hosting
Oraone EBS-Hosting maakt het mogelijk om binnen een zeer kort tijdbestek over bijvoorbeeld een nieuwe EBS R12 Vision of fresh-install omgeving te beschikken. Zonder dat u zelf ook maar iets hoeft te regelen: wij zorgen voor server-resources, installatie, configuratie en beheer. Of u nu snel voor een periode van 2 maanden een extra opleidingsomgeving nodig heeft of gedurende een jaar 2 test-omgevingen wilt gebruiken, met Oraone EBS-Hosting is het zo geregeld. Na een kort intake-gesprek maken wij uw EBS-omgeving gereed, waarna u deze via een beveiligde VPN-verbinding of rechtstreeks via het internet kunt benaderen.

Techniek
De servers van Oraone zijn ondergebracht binnen een van de best beveiligde data-centers van Nederland. Op basis van het intake-gesprek krijgt uw EBS-omgeving beschikking over de juiste hoeveelheid server-resources, zodat een goede performance gewaarborgd is. Uw omgeving wordt afgeschermd van andere EBS-omgevingen, waardoor er geen hinder ondervonden kan worden van andere omgevingen.

Elke server is uitsluitend voorzien van software-componenten die door Oracle gesupport zijn en elke nacht wordt er een volledige backup gemaakt.

Beheer
Onze technische specialisten hebben veel ervaring op het gebied van EBS-beheer en kunnen voor u alle voorkomende beheer-taken uitvoeren zoals bijv.:

- Installatie van patches

- Planning en uitvoering van upgrade-trajecten

- Clonen van omgevingen

Contractvormen
Onze contractvormen zijn flexibel en kunnen op de volgende punten naar wens aangepast worden:

- aantal te hosten EBS-omgevingen

- contractperiode

- beschikbaarheid omgevingen (5x8 uur, 7x24 uur, etc.)

- patch- en upgrade ondersteuning

- directe internet-toegang of toegang via secure VPN