Cloud Service Provider

 

Hoewel Cloud-computing een relatief nieuw begrip is, houden wij ons hier al meer dan tien jaar mee bezig. Vanaf het moment dat Oracle virtualisatie software op de markt bracht hebben wij onze eigen hosting-oplossing aangeboden om daarmee naast het applicatiebeheer ook het beheer van de infrastructuur voor onze klanten te kunnen verzorgen. 

Flexibiliteit in het beheer is daarbij altijd ons uitgangspunt geweest. Tijdelijk een extra demo- of test-omgeving nodig? Geen probleem, die maken we meteen even aan. Met de opkomst van public cloud-oplossingen van grote bedrijven zoals natuurlijk Oracle maar ook Microsoft, Amazon en Google is die flexibiliteit alleen nog maar toegenomen. Voor ons en onze klanten een mooie kans om optimaal te profiteren van deze flexibiliteit en schaalbaarheid.Neem contact met ons op

Public Cloud

De laatste jaren zijn grote public cloud-oplossingen sterk in opkomst en kunnen deze steeds eenvoudiger worden gebruikt en gekoppeld met bestaande systemen. Deze ontwikkeling heeft grote gevolgen voor de manier waarop bedrijven met hun applicaties omgaan. Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in:

Oracle Cloud Infrastructure

Vanuit ons partnership met Oracle hebben wij de “Managed Service Expertise” behaald voor Oracle Cloud Infrastructure. Dit betekent dat wij voor u alles kunnen regelen om uw applicaties of volledige workload naar de Oracle Cloud te brengen. Eén contract en één aanspreekpunt voor zowel het technisch beheer als de financiële afhandeling. Oraone kan alles voor u regelen:

  • De inrichting van nieuwe omgevingen
  • Het verhuizen van bestaande applicaties of databases
  • Ontsluiting van de applicaties naar uw interne netwerk
  • Koppeling met interne systemen

En dit alles op een High-Performance, volledig schaalbaar platform met de autonome services en geïntegreerde beveiliging van Oracle.

Overige Public Cloud providers

Ook als u al gebruik maakt van andere public cloud-providers kunnen wij u ondersteunen bij het technisch beheer. Voor onze remote beheeroplossing is de onderliggende infrastructuur van ondergeschikt belang en deze dienst kunnen wij daarom ook aanbieden op andere Public Cloud-oplossingen.

Private Cloud

Voor klanten die hun applicaties (nog) niet onder willen brengen in een Public Cloud hebben wij onze Private Cloud-oplossing. Onze servers zijn ondergebracht op twee geografisch gescheiden locaties van de best beveiligde datacenters van Nederland. Volledig schaalbaar naar de resource-behoefte voor uw applicaties, waarbij wij alles verzorgen voor zowel het hardware- als het applicatie-beheer.

U bespaart kosten omdat u zelf niet meer hoeft te investeren in hardware en technische kennis binnen uw organisatie.